7 Mayıs 2016 Cumartesi

BEKO ÖRNEK MAĞAZASI ŞEMİKLER'DE AÇILDI

KURDELEYİ BAŞKAN DURAK
İLE BİRLİKTE KESTİLER

Mağazayı Karşıyaka Belediye Başkanı
Cevat Durak, mağaza sahibi Ceng Türk
(sağda), Diyarbakır eski
Milletvekili Ferit Bora ve İzmir eski
Milletvekili Enver Turgut ile birlikte açtı.
BEKO ÖRNEK MAĞAZASI ŞEMİKLER'DE AÇILDI
Mağaza sahibi Türk, "1700 Beko ürününden birini istenilen yere aynı gün ücretsiz teslim ediyoruz" dedi
PERİHAN CERİT (İZMİR / MERKEZ)
Beko'nun "Örnek Mağazası" Cenkpa Pazarlama tarafından Karşıyaka Şemikler'de açıldı. 1700 çeşit ürünle hizmet veren Örnek Mağaza ile çiçek gönderir gibi beyaz eşya gönderilebiliyor ve Türkiye'nin herhangi bir noktasına aynı gün Beko ürünlerinden biri ücretsiz olarak teslim edilebiliyor.
Mağazanın açılışına Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut, Diyarbakır eski Milletvekili Ferit Bora, Mavişehir Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aktaş, Ticaret Odası Meclis Başkanı Necip Kalkan, Anadolu Birlikleri Derneği Başkanı Koçali Al, İzmir eski Milletvekili Enver Turgut, Engin Kutlu ve çok sayıda seçkin konuk katıldı. Durak, tesisin Türk ailesine ve tüm Karşıyakalılar'a uğur getirmesini dileyerek açılış kurdelesini kesti.
Yaşam kolaylaştı
Beko Şemikler Örnek Mağazası'nın sahibi Ceng Türk, İzmir'deki üçüncü örnek mağazayı açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Mağazadan mal teslimi yapılmıyor. Burası bir show room. Özelliğimiz bir telefonla Türkiye'nin her tarafına aynı gün ürün teslim edebilmemiz" dedi.
Aldıkları siparişleri Beko Merkez'e ilettiklerini söyleyen Türk, "Mesela Diyarbakır'a buzdolabı göndermek istiyorsunuz. Ya da Kuşadası'ndaki yazlığınıza çamaşır makinesi monte edilmesi gerekiyor. Bize gelip ürünü beğeniyorsunuz ve biz ürünün monte edileceği Beko Bölge Bayii ile irtibata geçiyoruz. Aynı gün, ya da en geç ertesi gün arzu ettiğiniz Beko ürünü ücretsiz olarak yerine ulaşmış oluyor. Ödemeleri bizim mağazamıza yapıyorsunuz" dedi.
Son sistem teknoloji ürünleri ile İzmirliler'in hayatını kolaylaştıracaklarını ifade eden Türk, "Plazma televizyonlar, ev sinema sistemleri, cep telefonları, çamaşır makineleri, buzdolapları, ankastre ürünler ve küçük ev aletleri ile 1700 çeşit Beko ürünü ile hizmetinizdeyiz. Türkiyenin köylerine bile ulaşabiliyoruz" dedi.
Özel taksit ve indirim kampanyası
Şemikler Örnek Mağazası'nda peşin fiyatına taksit ve açılışa özel uygulamalar devam ediyor. Tüm beyaz eşya ürünlerini yüzde 20 ve yüzde 30'a varan indirimlerle, taksit imkanı ile Temmuz teslimi satın alabiliyorsunuz. Taksitle çamaşır makinesi almak isterseniz, ne kadar eski olursa olsun cep telefonunuz 100 milyona sayılıyor. Aynı uygulama ısıtıcılarda da var. Eski termosifon ve şofbenleriniz size 100 milyon indirim sağlıyor.
Zengin çeşitler
Mağazada plazma Tv'ler, cep telefonları, klimalar, bulaşık ve çamaşır makineleri vb. 1700'e varan ürün çeşidi ile seçiminize sunuluyor.
KURDELEYİ BAŞKAN DURAK İLE BİRLİKTE KESTİLER
Mağazayı Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, mağaza sahibi Ceng Türk (sağda), Diyarbakır eski Milletvekili Ferit Bora ve İzmir eski Milletvekili Enver Turgut ile birlikte açtı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder